Over ons

aggregaat-verhuur.nl

Aggregaat-verhuur.nl is de specialist in Aggregaten van 2 kVA tot 250 kVA
Aggregaat-verhuur is de specialist voor aggregaten van 2 kVA tot 250 kVA. Onze moderne aggregaten vloot speelt in op uw tijdelijke stroomvoorziening, waar en wanneer u wilt. Huur daarom eenvoudig en snel uw aggregaat online bij aggregaat-verhuur.nl. Door het toepassen van innovatieve systemen als powermanagement, fuelmanagement en distance monitoring weten wij de betrouwbaarheid van al onze aggregaten te maximaliseren en tegelijkertijd de operationele kosten te verlagen.

Indien u dat wenst leveren wij uw aggregaten snel door heel Nederland en België, eventueel zelfs voorzien van de juiste toebehoren, zoals brandstoftanks, kabels en verdeelkasten.

Mocht u vragen hebben? Onze specialisten staan voor u klaar en adviseren u bij uw keuze voor de juiste aggregaat, zodat die precies past bij uw behoefte. Dit doen wij door: een berekening van het vermogen van de aggregaat, het gewenste prestatieniveau, het brandstofverbruik (en bereik), het geluidsniveau, robuustheid, onderhoudsgemak en de milieunormen waaraan de aggregaat moet voldoen.

Betrouwbare partner, onderdeel van RECO

Wees gerust, aggregaat-verhuur.nl is onderdeel van RECO. RECO is al zestig jaar een begrip op het gebied van materieelverhuur. In 1953 werd in Nederland de basis gelegd voor een bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot een internationale onderneming voor de verhuur van tijdelijke huisvesting en materieel met vestigingen in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en strategische partnerships in Noord- en West Europa en het Midden-Oosten.

Voor meer informatie over RECO verwijzen wij u graag naar: Website RECO .


Menu