Eigen transportdienst

Transport aggregaat verhuur door RECO

U kunt gebruik maken van onze transport afdeling. Voor snel en efficiënt werken, wordt bij het laden en lossen van uw aggregaat in de meeste gevallen gebruik gemaakt van de speciale autolaadkranen waarmee al onze vrachtwagens zijn uitgerust. Onze chauffeurs beschikken naast de wettelijk vereiste papieren over een erkend kraancertificaat en ADR certificaat waardoor wij de brandstoftanks gevuld mogen vervoeren en leveren.

De levertijd kunt u aangeven of in overleg met ons afstemmen, hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever. In principe worden de aggregaten en toebehoren binnen drie werkdagen na de afmelding teruggehaald. Het enige wat wij van onze klanten verwachten, is dat zij het gehuurde materieel in dezelfde staat retourneren als waarin het is aangeleverd. Daarom is het aan te bevelen het transport door Aggregaat-Verhuur.nl uit te laten voeren.

Levering van uw bestelling

Onze aggregaten wegen vaak meer dan 50 kg. Hierdoor kan het niet met PostNL bezorgd worden. De aggregaten van 2 tot 6,5 kVA kunnen in sommige gevallen nog zelf opgehaald worden echter voor onze aggregaten van 14 tot 250 kVA raden wij u ten zeerste aan de aggregaten door ons te laten bezorgen. Hierdoor bent u er zeker van dat uw aggregaat op de juiste plek wordt afgeleverd precies zoals u dat wilt en ook weer wordt opgehaald. Onze service gaat veelal ook verder dan alleen het plaatsen van de aggregaat, onze chauffeurs kunnen u ook helpen bij de installatie van uw aggregaat zodat u zonder zorgen kunt starten met uw project, evenement of andere doeleinden waarvoor u de aggregaat wenst te gebruiken.

Aggregaat-Verhuur.nl maakt het huren van een aggregaat net even iets makkelijker.


Menu